Lež

Lež

Anotace: je všude,někdy je těžký ji rozpoznat od skutečnosti

Jak tu tak pozoruji,
ten život jaknám plyne.
Lidé si vyzpěvují
a pravda rychle hyne.

TUPCI vládnou naší zemi
a všichni žijí jen lží.
Ikdyž veselo,přec smutno je mi
Když o pravdě sním...

Lidi!Ty hnusný sobci,
co myslí jen na sebe
a co má druhý v srdci
to už jde mimo ně.

O jak je krásná lež,
je oblečená v krásných šatech,
tohle vše je ale bludné
dělá jen hrozný zmatek.

A co pravda??kde je?
Bloudí po lese....zapomenutá
nikdo jí nepomůže...
Je špinavá a ....strnutá...
Autor Nikče, 31.03.2008
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: Norlein, colorka, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý ;)

02.04.2008 14:12:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí