Dva

Dva

Anotace: co satan má je rád

Temnou ulicí ve stínu kráčel,
s dýkou si v ruce pohrával,
déšť jeho černý kabát smáčel,
po nocích se smrtí žertoval.
Dali si partičku o lidskou duši,
výherce právo vzít si ji má,
přítomnost jejich pohodu ruší,
s ďáblem se ta dvojka už dobře zná.
Autor Manik, 15.07.2005
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí