Láska

Láska

Anotace: Tak trochu jinak...

Láska je přimknuta k pranýři,
už v davu kata vyhlíží.
Krásně se usmívá i kata miluje,
lidské hlouposti dlouho už vzdoruje.
Od dávných věků lidé s ní žijí,
pro ni se mnozí z nás s životem bijí.
Jen ať si kat dál sekeru brousí
a mečem hlavy stíná,
lásku on lidem nezardousí,
láska, ta na vždy neusíná.
Autor Manik, 15.07.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí