Odpusť bože.

Odpusť bože.

Anotace: ...

Odpusť pane na nebesích,
odpusť že jsem hřešil,
hřešil hříchem největším,
největším hříchem jménem láska.
Tím hříchem horším nežli sedmero.
Hříchem nejodpornějším.
Odpusť všemocný vládče osudů,
že jsem udělal svým hříchem ti ostudu.
Pokorně na kolenou tě žádám,
před oltářem klečím,
veď mé kroky tam,
kde další hřích jménem láska nehrozí.
Otče náš, prosím tě, žádám...

Spas mne.
Autor Johny Styx, 31.03.2008
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska není hřích a proto není za co odpouštět...

01.04.2008 05:44:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí