ČTU...

ČTU...

Anotace: jen tak si čtu...

Čtu si tady Vaše básně,
ano skládáte krásně,
však život není jen to,
je to sucho i bláto...
Podivné zázemí
je tady na zemi,
život nám utíká,
a to se neříká...
Ve skrytu duše doufám,
na svíčku přitom foukám,
že krása ukáže se světu,
a dáme slotě vetu...
A píšu tu hlouposti,
živé jsou bytosti,
odchází do světů,
do světů poetů...

Blbosti napadaj,
tu hloupou Jarunu,
květiny uvadaj,
hoďte mi korunu...
Usínat přeji si,
v krásném objetí,
slova padaj mi,
z duše zakletí...
Nevím co píšu,
nevím co jím,
nevím kde žiju,
nevím či sním...
Autor jarkaj, 15.07.2005
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí