Chtěla jsem......

Chtěla jsem......

Anotace: vždycky mít swůj byt.....

Chtěla jsem vždycky mít křídla,
a uletět před světem.
Chtěla jsem být tvá skála,
a chránit tě před vším zlým.

Chtěla jsem být vždycky sama sebou,
ale poslední dobou se mi to nedaří.
Chtěla jsem se naučit říkat NE,
avšak nějak mi to nejde.

Chtěla jsem splnit si své sny,
ale mám strach, že ostatní budou se smát.
Chtěla jsem být u tebe,
až přijde tvůj čas, ale obě víme jak to dopadlo.

Chtěla jsem se změnit,
ale zjistila jsem, že to bych nebyla já.
Chtěla jsem spoustu věcí,
ale nikdy jsem nenašla odvahu.

Ale hlavně jsem chtěla,
vrátit čas, předběhnout smrt.
Ale nepodařilo se mi to,
a to mě mrzí...
Autor whiolet, 01.04.2008
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Lota, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co zkusit si vymyslet jiné téma:-)) venku je krasne a slunko... je skoro leto... mysli pozitivne

10.05.2008 10:16:00 | Hawkey

a nikdy toho nedosáhneme

08.04.2008 16:06:00 | whiolet

...pořád něco chceme...

08.04.2008 14:53:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí