Pocity

Pocity

Anotace: ......

Láska je krásná,
žárlivost koření,
na strachu záleží
vždy z čeho pramení.
Bolest a přetvářka
musí tu být,
bez těch dvou,
těžko lze žít.
Pravdu svou každý chce mít
milosrdná lež přináší klid.
Mnoho pocitů lidmi cloumá
každý prý je strůjcem svého
štěstí a života slouha.
Někdo je sám,někdo spoustu
přátel má,mezi ty druhé
se řadím i já.

Nejsem nevděčná,
čtu vaše krásná slova
děkuji vám za ně
a budu děkovat stále zas
a znova.
Autor takova, 15.07.2005
Přečteno 545x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí