otazník

otazník

Anotace: tato báseň je kombinace všech pocitů

Smysl žití neni kvítí,
voda z vrchu teče dolů.
Né vždy slunce pěkně svítí,
vítr vane od západu.

Čas se vleče,
slza kane,
přání v kleče,
neustane.

Krutá žena,
srdce drtí,
bílá pěna,
velí smrti.

Barva rudá,
síla citu,
kdo se poddá
snění v letu.

Smrt nic není,
je jen snění,
kdo nevstane,
nezavelí.
Autor Sable, 01.04.2008
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: HKvH, WAYWARD, m-maybe, estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První část je trošku nepřilepená ke zbytku, ale jinak skvělá

08.04.2008 21:06:00 | HKvH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí