Pesimistický optimismus

Pesimistický optimismus

Cítím se
květem růže
na který dopadla
kapka z ranní rosy

mimo dění
cítím chvění
burácejících blesků
hlasitý odchod všemožných stesků

jak hořící srdce
co zapaluje kamenné osobnosti
lítám jak motýl
jenž vidí velké maličkosti

stávám se lvem
králem okolního dění
však neumím řvát
přichází další chvění

ten dav mne překřičel
ještě, že je neslyším
"jsem jedním
z květů
plané růže"
Autor padající do neznáma, 01.04.2008
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Severka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pak jsi zvláštní

25.06.2009 11:14:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí