Co se děje pod nebem?

Co se děje pod nebem?

První, druhá, třetí, čtvrtá,
podívej se na nebe
usmívá se na tebe
jedna z milionů
rozsypaných hvězd
kéž by mi aspoň jedna
pověděla jakou cestou
nechat se vést
v tom náhlém okamžiku
za noci tajných otázek
mihlo se mi před zraky
nespočetně zatáček
-rozmazaných
-nečitelných
-tmavě černých
-neviditelných
značka žádná
nicota
ta nemožná prázdnota
ubíjí mě
nerozeznatelně
další večer
ukázaly se znovu
něco mi říkalo
nechoď do hrobu
vzchop se
S-A-K-R-A!
už otevři oči
nenechávej nás tu
>i kdyby odejít chtěl
nemůže
Svět ho nenáviděl!
Avšak někdo miloval!
...přeci jen
má naději...
Autor padající do neznáma, 01.04.2008
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, Severka, Puck, m-maybe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hrozně pěkná ... prostě, prostě skvělá :)

01.04.2008 19:11:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí