Šípková Růženka

Šípková Růženka

Posílám polibek, Šípkové Růžence,
jen ať si nehledá, žádného milence,
vždyť princ už je na cestě,
k té svojí spící nevěstě,
skloní se nad krásku,
podobnou obrázku,
a pak ji políbí,
však jí se to nelíbí.
Kdo mě to líbá? A ze sna budí?
Tahleta pohádka, už mě dost nudí!
A tak princ nedostal polibek slíbený,
ale svůj první - políček od ženy!
Autor Obyčejný básník, 15.07.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)Hezká pohádková..

08.04.2006 10:44:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí