Soud

Soud

Anotace: Ty názvy mi opravdu dělají problémy ...

Políbím Šípkovou Růženku na tváře
a ona procitá, jedeme v kočáře.
Jsem já tím pravým co měl ji líbat?
Nebo jsem měl se jen z povzdálí dívat?
Dívat na to, jak princeznu mou líbá jiný,
kdo bude soudit moje dobré, špatné činy?
Já sám se budu soudit na konci cesty svojí!
To já jsem ten, co za odsouzení stojí!!!
Autor Obyčejný básník, 15.07.2005
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná a při tom i tak nějak posmutnělá..hm..

08.04.2006 10:47:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí