Na počátku... byla lež

Na počátku... byla lež

Anotace: bez rýmů, ale se smyslem... nesmyslem.

Na počátku bylo slovo.
A to slovo bylo lež.
Na počátku byl Bůh,
a ten naučil lidi lhát.
Na počátku bylo světlo,
Bůh ho ve lži změnil na tmu.
Na počátku byly stvořeny hvězdy,
leč to byly černé díry.

Luxfero, nejkrásnější z andělů,
byl svržen pro pravdu do pekel.
Pak byla stvořena láska,
největší ze všech lží.
Chci pátrat a hledat,
kde pravda je, a kdo k ní náleží.
Autor Johny Styx, 01.04.2008
Přečteno 245x
Tipy 7
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, estrellita, NikitaNikaT., Uriziler
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hvězdy vám to poví..

02.04.2008 21:39:00 | Já Esther Ruth

Oh? Opravdu? A jakou slečno? Já na to sám nepříjdu.

02.04.2008 21:18:00 | Johny Styx

nu ano. ale máš tam chybku, gentlemane.

02.04.2008 18:56:00 | Já Esther Ruth

Zajímavá a poutavá básenka s velkou myšlenkou .... Bravo!

01.04.2008 22:13:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí