Holka z Prahy

Holka z Prahy

Anotace: To jsem chtěl jednou napsat blues... =)

Kouř z cigaret
a tvůj horký dech,
a prázdná sklenice jako symbol nekonečna.

Světla předměstí,
nic ti nevěstí,
to jen v ulicích tam chodí lehká slečna.

Sedíš vedle mně,
trochu tajemně,
a přesto odhalená v záchvěvech toužení.

A další sklenka,
je podobenka,
mého sametově hebkého soužení.

Tvé probuzení,
při kuropění,
už jen matné vzpomínky a bolest hlavy.

A večer znovu,
stát na rohu,
budeš, na předměstí Prahy.
Autor Tomáš~2, 01.04.2008
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Isobel, estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí