Viac ako slová

Viac ako slová

Anotace: neviem kam ju šupnúť :) taká na povzbudenie, najmä pre tých ktorým už lezie na nervy okolitý svet, ktorý na nich kašle :) táto je pre vás :-*

Nikdy nedokážeš vysloviť srdce
Snáď len hlavu zvládneš
Potom to stratíš, máš slzy horúce
A stále to len ty sám vieš.

A tak tvoje dni bezvýznamne plynú
A ľudia okolo teba to stále netušia
Snáď vedia viac tí, čo ťa len tak minú
Čo sa skrýva v kútoch tvojho zádušia.

Viac ako slová ťa vyslovíš ty
Oni ťa nikdy nespoznajú ak nechcú
Zlato, zbytočné sú záplaty
Látajú len tí čo za nič nerepcú

Ďalší deň zabitý, okolo teba mŕtve tváre
Každý hrá svoju hru bez ohľadu na svet
Nechceš žiť s niekým v zbytočnom sváre?
Tak mu nedávaj radšej ani o sebe vedieť.

A tak tvoje dni bezvýznamne plynú
A ľudia okolo teba to stále netušia
Snáď vedia viac tí, čo ťa len tak minú
Čo sa skrýva v kútoch tvojho zádušia.

Viac ako prázdne slová
Čo ani v hlave nemáš
Skúšaj žiť zas a znova
„Nedá sa“ nepoznáš.

Zabíjajú ťa neznáme príčiny
Ktoré ale chceš poznať
A keď tikajú pravdy hodiny
Vidíš už len seba utekať.

Viac ako dni tých prázdnych slov
Vryjú sa viac tvoje dobré pocity
Viac tie splnené dni tvojich snov.
Keď si sa prvý raz necítil ako zabitý.
Autor Escheria, 02.04.2008
Přečteno 267x
Tipy 7
Poslední tipující: Aaadina, Norlein, WhiteSkull, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem Čech, ale napíšu ti po slovensky :)
Pekné. Vel´a sa mi to páčí. Nezabudni na básenky!! :D

02.04.2008 14:32:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí