Poslední snění

Poslední snění

Anotace: ...noc se blíží ke konci a také tak i snění..

Až knížata z nejvyšších zámků,
bohové na nebesích,
vládci tohoto prokletého světa,
až ti všichni přestanou snít,
už budou mít vše co kdy chtěli,
ale i ti chudí,
rolníci a nebo jen žebráci,
až se vše splní a sny už nebudou,
přijdeme o něco, o to nejsladší v životě,
o požitek letu na vlnách studánky,
o možnost unést pricezny,
o lásky prožité jen na papíru,
až všechny stromy odkvetou,
a sny se změní v prach,
člověk zahyne a nejhorší na tom všem je,
že my, zahyneme s ním...

Prosím nepřestávejme snít...
Autor Láďa, 02.04.2008
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, Psavec, Bíša, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí