Game over

Game over

Anotace: ...život...

Game over

Zatím co slunce každý den vstává
Vzpomínky zašedlé hlavou mi plynou
A vidina Tebe těžce mě zmáhá
Když pomyslím na to,
že tys někde s jinou.

Zatím co mraky po nebi plují
Zatímco tráva se k životu vzbouzí,
Jsem ztracená v skrytu jak ve dračí sluji
A nic už mi nezbývá
než přežití v nouzi.

Zatím co v mlhách jež vybledly časem
...Stal jsi se prvním...
...změnil´s mě v ženu...
Doznívá láska mým zničeným hlasem
A ze hry zas spadla jsem…

na hlavní menu.
Autor Isobel, 02.04.2008
Přečteno 212x
Tipy 6
Poslední tipující: 6thSun, Mácha, Simísek, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nespadla, Ty ještě létáš, tak leť, ať vidí, že to umíš

02.04.2008 13:11:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí