Moje tasemnička

Moje tasemnička

Anotace: Nenechá mě spát, mrcha jedna..

Sbírka: Déčko

povídala
že přišla z lesa
povídala
že nosí nebesa

já to slyšel
a hlavu natách
její vůně
je mi v patách

sleduje mě
kudy chodím
nedá pokoj
to ti povím…

tady sedí
někdy smutná
chová ve mně
svýho kluka

nevěra
ta jí nevadí
ona však
nikdy nezradí

-(je zásadová)-

svému pánu
ta je věrná
kdo ví co mu
nakukala

kukuku
jsem nevěstou
kukuku
pojď se mnou

povedu tě do nebe
z tvý duše vyrvu tě
tvoje tělo zahrabu
a do pekla tě dovedu
Autor Wor, 02.04.2008
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych to brala...

03.04.2008 12:42:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí