Malá modlitba Harmonie

Malá modlitba Harmonie

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Zachraňte kočičí pláč, aby se neztratil smích
projít děravým plotem
na čele se studeným potem
na bruslích.

Utrhni divokou růži, aby další mohla kvést
ulehnout do peřin trávy
s kamenným smyslem zprávy
z cest.

Uctívej hlad, aby ses mohl najíst
sledovat zlatavé Slunce
ve stínu borovice
číst...

Neboj se smrti, aby nezanikl život
proplout vesele světlem
tajuplným světem
bez bot.

Prožívej život, abys mohl v klidu zemřít
do knihy duše psát
s hmotou se rvát
se vším se smířit.
Autor Káňátko, 02.04.2008
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strofy k zamyšlení.

02.04.2008 15:05:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí