Pár kapek

Pár kapek

Anotace: Když se pozdě večer zamyslím a jen tak naslouchám...

Pár kapek krve na koberci,
prach starých hvězd,
laskavé přání zašeptané do vlasů

"Mnoho vody uplynulo, má maličká..."

Pár kapek krve
jen tak, z laskavosti
abys už neplakala
abys už nebyl sám...

Mnoho vody
a ohně
a také hlíny nad hlavou

...jen tak zatraceně málo vzduchu v plicích...

Ve sklence po dně vína
večerní šero vkrádá se do polic knihovny
Na křesle vrní kočka
- má devět životů

milovaná ruka svírá pomalu bijící srdce
milovaná ruka, která...
...tak jako už tisíckrát...
ten koberec zase umyje...
Autor Lisa.Ginmi, 02.04.2008
Přečteno 242x
Tipy 9
Poslední tipující: fialová, Alea - kometa kdovíco přinese, FETKA, Muriel, saddova, Danah, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen tak, z laskavosti...moc se mi líbila

19.04.2008 16:28:00 | FETKA

libá se mi, zajimave tema, hezky zpracovano...

02.04.2008 19:31:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí