TISÍC....

TISÍC....

Anotace: ...

tisíc světů se mi rozprostřelo...
viděla jsem je já, vidělo je moje tělo...
a moje duše najednou zmítá se v tom...
zmítá se a skomírá...
možná už i umírá...
pomůže někdo? Nebo raději ne...
nestojím za pomoc...nestojím za dotek...
utekla myšlenka za věčný pahorek...
ztratila se...uprostřed pustiny...
kecám hovadiny!!!
Omlouvám se...
jsou to hloupé básně...
Autor jarkaj, 15.07.2005
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí