Otroci chrámu hříchů

Otroci chrámu hříchů

Anotace: Tam kam směřuje většina z nás...

Kroky v tichu,
šerem se rozlehnou,
k chrámu hříchů,
oběťivo nesou.
To svou pýchu,
a touhu po moci,
obětí stanou se
chrámoví otroci.

Jejich duše
teď bez těla bloudí,
zakašlou suše
v domku co se hroutí.
odešli do noci,
propadlí bezmoci,
se strachem v srdcích,
bez naděje na návrat.

Vysoké sloupořadí,
a sochy bez tvarů,
zakrývá závoj
páchnoucích výparů
od kotle na oltáři.
Po zádech mráz,
a zděšení v tváři,
propadli temnotě...

nešťastní lháhři,
teď dlí navždy v samotě.
Autor Johny Styx, 02.04.2008
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: estrellita, dream in emptiness, Psavec, Danah, saddova, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, tak dopadnou vsichni lhari..

02.04.2008 19:29:00 | saddova

...zajímavé,ještě budu muset zapřemýšlet a to je fajn.

02.04.2008 19:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí