Poslední, s úctou

Poslední, s úctou

Anotace: K sobě, i jiným

Poslední, s úctou

Ledové krystaly ulpěly mi na rtech,
už sladkou chuť v ústech cítím
A tak svou krví maluji vyznání na zdech,
rudé kapky věnuji pavoučím sítím

Tělo mi zahalil chlad a mráz,
v husí kůži oblékla jsem se
Bude se mi teď odcházet snáz,
když tolik krve vycedilo se?

Před očima jen tma a strach,
najednou rozplynul se v tmách,
místo země,stal se ze mě prach
avšak smrt není života krach

" Tak už buď sbohem, už je čas!
Nezemřeš, žiješ v nás.. "
Autor mOBSCENE, 02.04.2008
Přečteno 338x
Tipy 11
Poslední tipující: Kozoroh 1, jiljovský, Simísek, Dedillope, Anejet, whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Též v srdci naději skrývám,
že v čís mysli budu žít,
i když spíše skeptik bývám...
Kdo měl by mne v lásce mít?

01.06.2008 18:49:00 | Kozoroh 1

A budeš žít neustále protože mi tě milovali.

03.04.2008 12:41:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí