Sloni, opice, hrnce & Apolota

Sloni, opice, hrnce & Apolota

Anotace: básně: hudba. the avalanches - two hearts in 3/4 time

kolotoč slonů
klidná událost
vytržení ze snu
o starých opicích

vzpomínky se tříští
jak sklo na mých brýlích
vzduchem létají
tisíce
(komárů, much a goril)

další zklidnění
přichází postupně
opice už utekly
stejně tak přítomnost

zvu ji zpátky
stejně tak opice
ale nestíhají to
a bubnují na hrnce

"potřebuješ doktora"
ozve s v mé hlavě
mávnu rukou do vzduchu
a dám ji na stehno
překrásné indiánky
říká: "Ahoj
jmenuji se Apolota"
"mě je to fuk"
a bubnuju na hrnce

---

bílé pláště
se pohybují
do rytmu
deště

ptáci zase zpívaj
ale slunce...
...už nesvítí
Autor f393n6, 02.04.2008
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: EsteeG, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevim, jestli bych měla přemýšlet, ale rozhodně mi to zvedlo náladu...ani nevim sama proč...

04.05.2008 19:23:00 | EsteeG

...dost složitá,ale někoho donutí přemýšlet a to je dobře i pro něj.

02.04.2008 20:41:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí