Naše

Naše

Anotace: Pro Pána:-):-*

Pro touhu,po mém dílu koustě napíšu,
Pro lásku mou drahou,něco z hlavy opíšu,
Včera dnes a zitra...To bude a to je.
Krásné probuzení, vedle Tebe z rána..z jitra,
Nejkrásnější osvícení je.

Hřeje u srdce jak lampijonek,,čerstvě zapálený,
Hřeje u srdce jak Tvá láska,
bez černých děr,
žádné opovržení.

Píši tedy teď a tady, bez hlubokého nápadu,
Píši tedy teď a tady pro Tebe a pro Urnu(Vrrrničku)

Je to jak první hřejivý letní paprsek slunce,
pohladí,jemňounce pošimrá, však nepokouše.

Je to jak čokoláda co se roztéká u blízkého tepla,
Roj třepetajích se křidélek,příjemně fouká.

Je to jak když zakousneš se do masa,je to jak svěží ranní sprcha, po které se tělo jemně otřásá.

Je to jak lék a nápoj,silná droga.
Je to jak oblíbený film,kterého nikdy nemáš dost,opakující se zas a znova...
Autor anrUth, 02.04.2008
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí