tisícikrát

tisícikrát

Anotace: s vďakou venované hanele m. ktorá svojim slovom lieči všetky bolesti

už niet miesta pre myšlienku..
niet miesta pre túžbu
všetko odniesol
na svojich krídlach čas
zbytočne vyškerený...
zapečatil bývalé
odniesol sľúbené vysnívané a nesplnené
chvíľu postál ako ubolené srdce
a zavinul život
do jemnej siete pavučín

len tichý plamienok
takmer nepostrehnuteľný
ako okamih číročistej pravdy
pomaly tlie a nedá zabudnúť
je stále prirodzené a správne
stáť a dívať sa...
očami plnými lásky
milovať ...
hoc bez otázok a odpovedí

osamelosť dostáva tvar
bolesťou sa krásnie
hriechom patrí rozhrešenie
a čo žena ..?
tá ktorá štíhle nohy kladie
pomaly krok za krokom na ruže
čo jej nimi cestu vysypali?
voňajú omamne
a vyzerajú ako ona
a po jej bosých chodidlách
ostávajú na chodníku krvavé stopy
ktoré nik nechce vidieť

kráča sama.....a predsa už nie tak celkom
Autor sophia92, 03.04.2008
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: jedam, Psavec, Dračičák, Lota, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ríe /nebo ríete/ = usmívej se :o)

03.04.2008 12:27:00 | hanele m.

neviem Hanička :))) ešte som iba na štvrtej lekcii ;o))) a to druhé sa volá nebo a ja :) tak kuk :) ďakujem :)

03.04.2008 00:52:00 | sophia92

nikdy nedostanu co chcu :oD
ale vážně - děkuju moc... tadle je krásná... plná... pravdivá... moc se ti povedla - a miluju slovenštinu! :o)

a roboti píšou RIE, víš co je to španělsky, ríe? ;o)

03.04.2008 00:49:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí