Život múzy

Život múzy

Anotace: Reakce na jeden komentář.

V pohádce já večerníček,
ztratila jsem pantoflíček.
A tak radši skoro bosky,
budu se mít s Dantem Božsky.

S Wiliamem v pekle zase,
dvě těla v jedno snoubení.
Jak v ráji cítíme se,
s touhou v sobě skloubení.

Tam budu rozevřená,
jako Cézannova květinka.
Vzdychajíc,víčka přivřená,
nahá Ingresova nevěstinka.
Přečteno 314x
Tipy 8
Poslední tipující: Taog, spare, Bean, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný podtext a neotřelé rýmy

08.04.2008 21:10:00 | Taog

ach muzo..jsi snad vším..
při představách já se rdím..

03.04.2008 22:38:00 | Bean

Pěkné :o)

03.04.2008 11:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí