Volání

Volání

Anotace: prostě mé volání...

Když uslyšíš mé volání
možná zvoní klekání
srdce mé tě uhání
hledá toho kdo mě zachrání.

Zachraň mě a přijď už blíž
než mezi námi spadne mříž
srdce mé v tom tvém má skrýš
cítíš, vidíš, neslyšíš?

Neslyšíš mé volání
jsi to ty kdo mě zachrání
já naplním své poslání
zachránit toho kdo mě zachrání.

Cítím tě blíž a blíž
tak kdy už konečně dorazíš?
možná teď jen klidně spíš
ani o mě netušíš...

...Zas srdce má své volání
já nesnáším to čekání
z dálky slyším šeptání
tvé lásky čisté vyznání.

Na ochranu potřebuji kříž
cítit Tebe jak vedle mě spíš
to se stane zázrak spíš
ale proč snad si to nezasloužíš?

A já nezasloužím si to stýskání
v dálce vidím blýskání
z čistého nebe poslání
k lásce jsme vyslaní.

Ukončit mou báseň smíš
jen jak se ke mě přiblížíš
v dálce vidím naši mříž
a tebe - jak ji zvedáš výš...
Autor PPetrushka, 03.04.2008
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí