Letní den

Letní den

Anotace: Taková svým způsobem něžná pohádka...

Letmé políbení na šíji
Mrazivý pocit zahalí Tě na chvíli
Najednou však nikdo není
Kdo zachránil by od trápení

Zmizel stejně jako sen
Byl to krásný letní den
Kdy poznala, jaké je býti ženou
Pod doteky roztouženou

Den létem vonící
Tvář k západu se klonící
Stejně jako slunce, jenž zapadá
I její láska den za dnem uvadá

Snad najde se někdo, kdo bude milovat
Kdo vyléčí Tvé srdce toužící
Vím, je těžké říct, mám Tě rád
Svíce už dohořela, je čas jít spát
Autor Santinan Black, 03.04.2008
Přečteno 274x
Tipy 9
Poslední tipující: fialová, Rikitan, Gracia, C.alwen, saddova, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

některé pohadky se stanou skutečnosti... A kdyz ja sem ted ten chlap a ty to emo... dame to dohromady? :))

03.04.2008 18:46:00 | C.alwen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí