Život a konec jedné věci

Život a konec jedné věci

Anotace: Měla jsem kámošce vymyslet básničku....Dostala jsem téma, tak jsem vymejšlela...........Sami posuďte jak moc je dobrá.....

Ona si žila jako v pohádce,
měla svýho zachránce.
Byla tu jen pro něj, on tu byl pro ní,
kdopak jí teď asi zachrání.
On jí miloval přesto opustil,
velké chyby se přitom dopustil.
Ona přemýšlí o konci jedné věci,
je to smrt už jí není pomoci.¨
Na všechno už moc pozdě je,
žiletka byla její poslední naděje.....

Všechno kvůli lásce se musí ďít.....Proč???Proč láska zklamává???Na to není žádná odpověď. :-(
Autor Nikolína, 03.04.2008
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí