Stačí Sedmikráska /s beruškou navrch/

Stačí Sedmikráska /s beruškou navrch/

Anotace: ..

Přinesl jsi
truhlu plnou zlata
že prý jako
důkaz lásky
a já řekla
že sedmikráska
- úplně obyčejná -
by jistojistě stačila
/třeba s beruškou navrh/.

Poučil jsi se /možná/
a příště přinesl jsi
plastové korálky
- pro mě naprosto bez barvy -
a já řekla
že
jeden dřevěný by
stačil /bohatě/.

Pochopil jsi a
příště
už jsi nepřinesl
ani sám sebe
takže jsi pochopil
mou marnivost /přec tak skromnou/
a cenu
lásky /i té naší/.

- ale za vše se dnes platí -
Autor Layla., 03.04.2008
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: Alfííík, brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velké myšlenky. báseňka u které se musíš zastavit a trochu se zamyslet. prostě hloubka

03.04.2008 21:58:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí