Zkažená

Zkažená

Anotace: Cítím se...právě takhle

Chtěla jen pár něžných slov, pochopení trochu,
chtěla být v bezpečí, ne plná strachu.
Chtěla respekt a ochranu,
před sebou samotnou záchranu.
Neslyšet, necítit, nevnímat nic,
přála si zapomenout, nic víc.
Zapomenout na to jak je zkažená,
před kýmkoliv hned nahá, obnažená.
Obnaženou duši i tělo měla,
už nebyla tou kterou být chtěla.
Ztracená v sobě sama se hledala,
nenašla duši, tu už neměla.
Ležela někde v posteli cizí,
kéž by už cítila jak ty vzpomínky mizí.
Autor Linuxa, 03.04.2008
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, evy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To ne...ale bylo by to snadnejsi...

05.04.2008 14:44:00 | Linuxa

Vzpomínky hned nevymažeš.

03.04.2008 23:32:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí