Chápu vše

Chápu vše

Anotace: Chápu vše a to je prokletí:( A dělá to ze mě naprosto objektivního pozorovatele, co vidí souvislostí a ví co má kdo za problémy a proč. I na sebe se dívá shora,chápe proč někteří chtějí hodně peněz a některým stačí rodina..chápat vše je osobnostní krach.

Chápu vše a to je prokletí.
Proč válčí se
proč střílí do dětí.
Chápat vše je osobnostní krach.
Závislé na drogách,
opilce v ulici,
chápu vše, bohatce pláčíčí
a šťastné chudé v garsonkách.

Nešťastné klauny, šedé hřbitovy,
proč život odpovědi nepoví.
Proč chceš se toulat tmou
a jít s dobou.
Nebo naopak, proč chceš proti ní zbrojit.
Chápu vše, i proč a kam chceš dojít.

Chápu vše, i smutné poety.
Chápu i ty, kterým umění nic neříká.
Chápu toho, který vždycky utíká.
Chápu toho, který vždycky bojuje.
Chápu, proč se s láskou kšeftuje.
A nejvíc chápu smutné poety -
chápat vše je strašné prokletí.
Autor Calypsó, 03.04.2008
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, fialová, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně řečeno a výstižně.Cítím to samé

04.04.2008 07:33:00 | SZN

Moc pěkně řečeno a výstižně.Cítím to saméGZK

04.04.2008 07:32:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí