+++++S Naďou+++++

+++++S Naďou+++++

Anotace: Na počátku byla smska: "AHOJ ONDRO,BUDES MIT TED CAS NA CHVILI NEBO ZAS PRACUJES?" A potom jsme si dali spicha_

Seděl jsem s Naďou v parku
a Naďa byla v depresích.
Jako by koukala po stromech
a hledala, kde se oběsí…

„Všechno je na hovno, Ondro,“
svěřovala se mi.
Já, abych nemlčel jak ty stromy,
zkusil jsem ji hladit frázemi:

„Nene, všechno je krásný!“
A vedle v dešti zlatém
stavěli ptáčci hnízdo,
jež budiž jejich státem.

„Jenom víc musíš vnímat!“
A poblíž jabloň stará
v svých kvetech nesla příslib
budícího se jara.

Seděl jsem s Naďou v parku
a marné moje řeči.
Jako by její smutek
byl ještě větší!

Už radši mlčel jsem jak pěna
a čas táh‘ žití kárku
a Naďa zamračená
seděla se mnou v parku.

A přesto, když se loučila,
zahlíd‘ jsem v tváři úsměv letmý!
Jako by její duše
letmo vykoukla ze tmy…
Autor china white, 03.04.2008
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: W.O.K.O., Vision of me, seed.misulka, Kapika
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST, jako bych byla ta Nada, ty jo...

23.08.2008 17:21:00 | W.O.K.O.

perfektní

13.05.2008 22:01:00 | janewe

někdy máš pocit že všechny slova zůstávaj na povrchu a vítr je odfoukává, ale ono to bude v tom, prostě jen bejt s tim člověkem

03.04.2008 22:47:00 | Kapika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí