Zdi mají oči

Zdi mají oči

Anotace: ..............

Malý salonek,
/opuštěný mezi všemi/
/zakázané dveře/
pár svíček,
/stále hoří,jak lásky v nich/
vůně bylinek,
/tolik vůní/
místností prostupuje,
/líně se vine/
tiché rozhovory,
/do tmy šeptají/
mezi milenci,
/dva smutní lidé/
daleko od všech,
/na konci světa/
jsou svobodí,
/jak ryby v moři/
nikoho si nevšímají,
/oči pro svojí lásku mají/
jen se líbají,
/láskou naplno žijí/
skryti před zraky lidí,
/stěny mají oči/
byli dva rody,
/dva koně proti sobě bojují/
roky nenávisti,
/nikdo neví z čeho vznikly/
ti dva je přetrhali,
/řetězy zrezly/
nové spory zažehli,
/vzpomínky oživili/
ohně na střechách vzpláli,
/rudý kohout/
po jejich prozrazení,
/lidská zvědavost/
co přijde nyní,
/kostky jsou vrženy/
nich břemeno visí…
Autor Vlk v rouše, 04.04.2008
Přečteno 607x
Tipy 13
Poslední tipující: Trophy, Severka, WAYWARD, Bíša, Princezna.Smutněnka, cevert, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí