Nevidomé blues

Nevidomé blues

Anotace: Být světlem těm,kdo nevidí...

Sbírka: Kniha života

Vyhaslé hvězdy
ve skráních,
pro teď a navždy
ve stráních
už neuvidí květy.

Padají věčnou temnotou
po dráze snění-stínů,
probořit hradbu ručkou svou,
utrhnout kopretinu...
prohlédnout,uvidět světy.

Jen záblesk světla do tmy píše
své smutné,nevidomé blues
a vyťukává velmi tiše
prosbu uzamčených úst
za dveřmi do nicoty.

Ruka je mostem
a srdce je branou
člověka k člověku,
rád budu tvým zrakem
a s kopretinou
vložím ti na ruku
paprsky jistoty.
Autor Akrij8, 04.04.2008
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: PoeziGirl, Psavec, Aka Kiss, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hej strašně hezky píšeš! Tak jako......prostě hezky, dobře se to čte:)

19.04.2008 10:13:00 | PoeziGirl

Moc, líbí se mi.

05.04.2008 00:12:00 | Psavec

Krásný

04.04.2008 23:12:00 | Black Oleander

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí