RACKOVÉ

RACKOVÉ

Anotace: REALITA,ŽAL A SLZY...

V slzavém údolí zebe
ruce rády by
chytly se křídel racků
a dotkly se nebe

V slzavém údolí
ptáci táhnou na jih
duše plive sníh
a srdce je sněhulák

V slzavém údolí
mi kloužou nohy
a z výšky
spadla mina strachu

V slzavém hřbitově
natahuji ruku
je plná prachu
chci z černých mraků
stáhnout svou naivitu

PRÁVĚ TEĎ POZNALA JSEM HOŘKOU REALITU
Autor laura3, 04.04.2008
Přečteno 253x
Tipy 10
Poslední tipující: Alan Black, el viento, cevert, Psavec, Taog, Bíša, Pišák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Právě teď už není teď, a to je výhoda :-)))1*

05.04.2008 10:21:00 | cevert

Bude líp

05.04.2008 00:26:00 | Taog

To je život...
Ale pozri na rozviate vlasy,
pozri na stromy čo pučia,
pozri na tú spústu krásy
Ako sa všetci so zimou lúčia...

04.04.2008 23:50:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí