Strach?

Strach?

Anotace: Máš strach?...... Stíny?To snad ne......

Strach?

Procházím ulicí snů,kde ptáci zpívají
a zvony krásně zní.
Kde není strachu v nocích probdělých,
ani stínů zlých.
Já se ničeho nebojím a tady se není ,ani čeho bát,
snad jen koutů zčernalých,nichž táhne chlad.
Těm však se já nepodám.
Půjdu dál a dál a dál…
Autor Detektor, 04.04.2008
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí