Kde je má domovina ?

Kde je má domovina ?

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Sklenice s vodou a má mokrá ústa
vesnice pustá
popel rozdmýchala
dívka matičce lhala
s tváří provinilou.

Na poli oráč zapřahal voly
odltetem ptactva srdce ho bolí
dceruško má,neštastná dcero
Napil se z džbánu vína:
,,Pověz mi, Rusaloko,
kde je má domovina ? "
Autor Káňátko, 05.04.2008
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí