S kůží na trh

S kůží na trh

Anotace: ...

Jsem mutace
romantika a prasáka
nechutná variace
ochránce lidských práv
a žen pasáka.

Jsem jemné pohlazení
i rána rváče
V růžích květů probuzení
i krev v lůně fáče

Jsem krajina zaslíbená
oděná v kapkách deště
i myšlenka vyzvracená
chtíčem, co volá "ještě!"

Jsem bohabojný
co se Boha týče
i zvrhlá myšlenka
za oponou víček

Jsem víra, která sílu dává
neskutečně šťavnatá
i manéž smrdutá
pro svoje vnitřní prasata.

Jsem oplozená myšlenka
vůlí vedená
i znásilněná milenka
jak spratek nechtěná

Jsem ptáče v hnízdě matčině
co tence pípá
i ten, co civí nečinně
když někdo chcípá.

JSEM, no co už nadělám
rozlitá kaluž hnusu
co roztéká se ke stěnám
na hranice mého vkusu.

Jsem slovo "kdyby"
po prohře
Morana hozená do Ohře
i nesplněné sliby.

Jsem v kulaté nevědomosti
pašík spokojený (před porážkou)
zaříkávač vlastní zlosti
řitní věnec obnažený...
(na toaletě života)
och! Jaká to trampota!
Autor had, 05.04.2008
Přečteno 279x
Tipy 8
Poslední tipující: 6thSun, Elena Suchomel, Ishtar, Zweiblumen, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem to co jsem ... líbí se

07.04.2008 06:52:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí