Zamyšlení

Zamyšlení

Anotace: ... z těch lepších pocitů :-)

Tiché štěstí
to je zpěv ptáků
slunce na modré obloze
krůpěje vody na kůži
šumění stromů
a taky lidé
co se tu vlastně změnilo?
Život je nejkrásnější obraz
malovaný nejpestřejší paletou
na plátno osudu
Věř mi, tak přece věř!
Autor jednazesta, 05.04.2008
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí