Co dodat?

Co dodat?

Anotace: Zhodnocení...

Když hodnotím své činy
a sčítam co jsem zasel
tak hledám svoje viny
pak hledím nač jsem přišel.

Je bilance to neradostná
a tak procitám už scela
jak může být má duše šťastná...
vnímám pocity svého těla.

Tak málo dobrého jsem stvořil
až je mi s toho stydno
a čemu všemu jsem se kořil
aniž by to bylo nutno.

Tak myslím nastal čas
kdy vše bych mohl změnit
a udělat se šťastným zas
a z života se těšit.

Snad zasloužím si lásku,tu
jenž lepšího mně dělá
tak svolám hvězdnou porotu
a oddám se jí zcela.

Ať rozhodne nestraně
kdo jsem a zač stojím
a rozsudek ten nezvratně
s básní pro ni spojím.

A pak další ortel vyřkne tu
ta jíž verše budou patřit
a já budu čekat tiše tu
co řekne až mně spatří.

Vladyka 08
Autor vladyka, 05.04.2008
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: takova, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trošku brzy na rekapitulaci,pokud tě bude vnímat srdíčkem,řekne že jsi krásný.

06.04.2008 12:11:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí