Bolest

Bolest

Anotace: ...

Proč musel můj duch sáhnout na kliku,
jíž se otevírají dveře do tohoto světa?
Světa špíny, bordelu, hnusu, septiku.
Budiž mu prokletím tato má věta!

Teď, v bytí, se zde musím utápět,
padat s ostatními do svých hlubin,
nikdy se už nedá vrátit zpět,
nedá se už vyvléci z našich vin.

Co s sebou přináší zlomyslný čas?
Jen stárnutí a bolest a nikdy nedává
nic pro štěstí – možná ukáže pár krás,
ale jen z dálky, na chvilku. A pak zase nadává…
Autor Žiťa, 05.04.2008
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí