Umřem

Umřem

Anotace: !!!!!!!!!§§

Na konci řádky nikdy příběh nekončí,
on pokačuje dál,
možná je to trochu undergroundový
a možná to jen neni vidět,
ale já to vidim,
ty asi ne.

K ránu zas přemejšlim,
lehce pod vlivem alkoholu
- alkohol mě nutí přemýšlet
o tobě
o životě a co s nim
o všech bolestech,
který nikdo nepofoukal
o všech bolestech,
který sem si sama způsobila
o vzpomínkách který mi vložili do hlavy
o lžích, který nahradily pravdu
o snech, co se nikdy nesplní
o NIKDY
a o významu všech těch slov -

Lingvista má těžký život,
protože láska je zoufalost,
ale zoufalost neni láska.

Co má sakra smysl???!

Vypsat se z dobrý nálady
do naprostý deprese.

Ta otázka smysl ztrácí.

...a nejde najít...
a kdo hledá nemusí vždycky najít,
protože ceny jsou vysoký
a já jsem chudá
a boháči nemaj duši ale jen tělo.

Tělesná schránka se uzavírá.

................................................................................................................
........................................................................a pak všichni umřem.
Autor mattoni.uz.neni, 05.04.2008
Přečteno 279x
Tipy 12
Poslední tipující: Lacosta1, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy, embryo v hlave, Mango-Holka, Pišák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není nad to, zasmát se smrti do ksichtu, protože nejhorší co nám může provést je, že na ní všichni umřem :)

dobrá, chytila mě na začátku a vyplivla orazítkovaného na konci

05.04.2008 23:23:00 | drsnosrstej kokršpaněl

heej!a pak vsichnu umrem

05.04.2008 20:26:00 | embryo v hlave

"vypsat se z dobrý nálady
do naprostý deprese"
... nojo

05.04.2008 19:11:00 | Mango-Holka

Zajímavá pravda

05.04.2008 18:37:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí