18:45

18:45

Anotace: .jen proto, ze chci... celej tejden sem nemela cas psat! fakt ze nemela...a vsecko to ted vylejza kdyz uz psat muzu...mozna to bez casu bylo lepsi...o vsem sem premejslela ale nemela sem cas se v tom pitvat

Lidi koukaj
...a co...
ať si koukaj,
ať na mě koukaj jako na socku,
jako na feťáka,
jako na absolutní trosku...

já jí nebudu

aspoň ne kvůli nim

...čim budu, budu kvůli sobě.
a teď možná lžu,
protože v tom nemam jasno,
tak hledam nějaký lehčí řešení,
který ale necítim vevnitř.

A možná si pořád jen lžu,
ale je to někdy zábavný,
někdy mi přijde že fakt žiju,
že jsem šťastná a že všechno to špatný můžu podpálit
a jednim slovem
dokázat to,
co se času nepodařilo.

Mám čím dál těžší hlavu,
oční víčka si nenechaj nic vysvětlit
a srdce taky ne,
protože je tak tvrdohlavý.
to asi proto že je moje.

já a moje tvrdohlavost

A celý mě to dojímá,
ale ty máš stejně scénář z jiný hry
a já nic nevidim,
neni to mlha
ale věc co nás všechny zabíjí

hloupost

...a mě zabíjí to, že chci žít

a bojim se říct pravdu,
sem upřímná
ale někdy pravdu nedokážu unést,
když jí musim vyslovit.

.sem silná žena
a slabej muž.
Autor mattoni.uz.neni, 05.04.2008
Přečteno 265x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, stmivani.na.lepsi.casy, embryo v hlave, jedam, WAYWARD, Mango-Holka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lidi koukaj
...a co...
ať si koukaj,
ať na mě koukaj jako na socku,
jako na feťáka,
jako na absolutní trosku...

já jí nebudu

aspoň ne kvůli nim

...
jo cely semi to libi.je to plny..je to plny toho tejdne..a nejen jeho...

05.04.2008 20:28:00 | embryo v hlave

...je to dobré.

05.04.2008 20:10:00 | WAYWARD

budu tomu říkat "sdělování"
snad
já nevím. ale něco to ve mně vyvolalo.

05.04.2008 19:14:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí