Pátrání po klíči od zlaté klece

Pátrání po klíči od zlaté klece

Anotace: hmmm... nic moc... ani to nemá cenu číst.

Klíč od zlaté klece,
ztracen ve věčnosti,
ukován u vysoké pece,
stovřen k nečinnosti.
Mě rozkaz byl dán,
a tak po něm pátrám.

Prošel jsem hory,
lesy a jezera,
prohledal nory,
neunikla žádná mezera.
A přesto klíč tu nikde není.
Bojím se že skončím v zatracení.

Smutnou zprávu králi nesu,
do hradu tisíce věží,
strachy se před trůnem třesu,
z mrazivého pohledu až sněží.
Neuspěl jsi v mojí misi,
řekne ledově král můj lysý.

Té noci utekl jsem z hradu,
na loďi bezejmenné,
král chtěl popravit mne za zradu,
prokleté nálady proměnné.
Jsem jen psanec na útěku,
kadé ohlédnutí nutí k spěchu.

Až na konec světa,
šel jsem strachem hnán,
všichni ví že je po mě veta,
kráčel jsem ke konci sám.
A hle na podstavci,
leží náhle ke zlaté kleci klíč.
Autor Johny Styx, 05.04.2008
Přečteno 247x
Tipy 5
Poslední tipující: Tymi14, Lota, estrellita, Demotivovná Dezorientace
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí