Jen tak... přemýšlím...

Jen tak... přemýšlím...

Anotace: Jen jedna jediná dlouhá sloka... nebejt línej tak to i "rozkouskuju"...

Jen tak si chodím
po minovém poli,
přemýšlím nad tím,
proč láská stále bolí.
Jen tak si chodím,
u jícnu vulkánu,
přemýšlím nad tím,
proč se probouzím poránu.
Jen tak si plavu
v moři plném žraloků,
přemýšlím nad tím,
co si počít mám.
Jen tak si plavu,
v řece u Spolany,
přemýšlím dad tím,
jak změnit srdce na balvany.
Jen tak si stojím
uprostřed bitevní vřavy,
přemýšlím nad tím,
že spácham sebevraždu hlady.
Jen tak si stojím
nad bezednou propastí,
přemýšlím nad tím,
jak dosáhnout astrálních oblastí.
Jen tak si letím,
mezi ohnivým deštěm,
přemýšlím nad tím,
co stát se má ještě.
Jen tak si letím,
střemhlav rovnou dolů,
přemýšlím nad tím,
proč je svět plný volů.
Jen tak si sedím,
v elektrickém křesle,
přemýšlím nad tím,
že dám si vejce ve skle.
Jen tak si sedím,
spoutaný na poušti,
přemýšlím nad tím,
že asi blázním.
Autor Johny Styx, 05.04.2008
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, dream in emptiness, Tymi14, estrellita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná to bude tím že píšu jak to padne... a rozhodně nad tím jak co píšu moc neuvažuju... a o tom abych to po sobě překontroloval a opravil už nemůže být vůbec řeč:D sem lenoch:(

22.04.2008 14:05:00 | Johny Styx

přijde mi, že máš skvělé nápady, i ten talent na hledání slov... ale píšeš příliš hrr-stylem, ty rýmy se mi zdají takové křečovité... a přijde mi to škoda; vždycky je tam něco, co by tam být nemuselo a kazí to dojem...
- jen můj názor, klidně ho spláchni, chceš-li
(a roboti k tomu nabádají, píšou: XWC :) )

22.04.2008 13:47:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí