Tkané netvory

Tkané netvory

Anotace: ..."Pavučinou lží"... Co je?

Osminohých netvorů čas...
už došel...
skrz pavučinný pohled včerejška...

Legenda začíná...
Krabice od mlíka
a
v hrobě umrlec
na stole ruka jeho...
podává se jídlo!

Tati? Už je čas, neboj se mě...

V zrcadle umrlcův stín,
už odešel
čas nám vypršel...

Imaginární přítel mě opustil
zradil
už i on?

Obsazeno...
Autor Cot death, 05.04.2008
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Imaginarní přátele zustavaj dokud v něj věříme...

05.04.2008 21:42:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí