Nech brouka žít

Nech brouka žít

Anotace: Vyřčeno basem,nese se loukami,vodou i lesem..

Nech brouka žít

Pod listem konvalinky sedí si brouček,
sekají mu louku,krátí palouček
a on jen čeká

Pod listy konvalinky nevidí klouček,
co seká louku,krátí palouček
a tak dál seká

Pod listy konvalinky válí se brouček,
co žil jen pro louku,bujný palouček,
už na dvě půlky na hrobaříka čeká

A klouček seká a seká..
Autor mOBSCENE, 05.04.2008
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: jiljovský, WAYWARD, saddova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...chudáček broučeček -líbí.

05.04.2008 22:04:00 | WAYWARD

to byl jeden brouček,
však jinde je jich hlouček...
hezke..pravdive

05.04.2008 21:55:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí