Za tmavých nocí

Za tmavých nocí

Anotace: Tato básnička byla věnovaná mé kamarádce :-)

Sbírka: Konec či začátek?

Za tmavých nocí,šla bych světa kraj,
na malou chvíli donesla bych ráj.
Na malej okamžik by zastavil se svět,
napsané na zdi by bylo těch pár vět.
Slunce by ráno prosvítilo ulici,
kde žiješ, kde máš postavenou světnici.
Na míse s ovocem pár kvítků rozházím,
s úsměvem pokoj tvůj ted procházím
Autor Donicia, 05.04.2008
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí